Välkommen!

VÄLKOMMEN!Välkommen in och titta i mitt galleri


**********************************************************************************************************************

torsdag 4 augusti 2011

Väskor, väskor, väskor ....

Förra veckan gick jag på kurs hos Quiltbiten i Uppsala. Resultatet från kursen blev två väskor. dessutom blev jag så inspirerad så jag gjorde ytterligare en av bara farten.

Först sydde jag en Margo-väska av ett mönster från Lazy Girl. Tyget är en fuskmocka med ficka i batiktyg. En rolig väska att sy och mönstret är riktigt bra. Bara några få ändringar gjorda under ledning av Kristina.

Därefter sydde jag en Prinsessväska av mönster från Mossby Quiltshop. Man klipper bort stora rektanglar så av dem sydde jag en necessär. Även det här mönstret var riktigt bra och lätt att följa. Man skulle t ex kunna quilta de små fickorna om man inte gör applikation men i övrigt blev väskan enligt förväntningarna.


 När jag kom hem sydde jag en datorväska av ett mönster från Kathy Fernholz design. Väskan är sydd i ett svart tyg med ficka i ett "sytyg" med motiv av knappar. Det här mönstret var inte mycket att hänga i julgranen. Rörigt och konstigt så jag lade det snabbt åt sidan och sydde enligt eget huvud. Väska behöver kompletteras med en hård botten så den håller formen men i övrigt kommer den nog att fungera.

6 kommentarer:

 1. Grattis till nya fina väskor!
  Det är alltid roligt och givande att gå kurs hos Kristina.
  kram
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Så många snygga väskor du sytt!!!Det är en fröjd att gå kurs hos Kristina.Hon är så lugn och pedagogisk!Verkligen inspirerande att se vad du gjort!Fortsatt trevlig sommar!!
  Kram Lena i Kungsängen

  SvaraRadera
 3. Flotte vesker du har sydd, du er produktiv. Likte det knappe stoffet.

  SvaraRadera
 4. Härligt gäng väskor du sytt!!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 5. Så flitig du har varit, och fina resultat har du fått till! Kram Katarina

  SvaraRadera
 6. Oj, vad duktig du är. De blev jättefina och användbara! Kram

  SvaraRadera